Cursusaanbod

Start in
overleg

Muziekles | Zangles licht, pop, jazz, stemvorming

Muziekles | Zangles licht, pop, jazz, stemvorming

Bij ‘lichte muziek’ ligt de nadruk op het pop- en musicalrepertoire. In de lessen wordt gewerkt aan de technische aspecten van het zingen: lichaamshouding, ademhaling en stemtechniek. Natuurlijk wordt er ook direct begonnen met het zingen van musical/poprepertoire. Je leert je stem kennen en je leert je stem goed te gebruiken.

Klassieke muziek
Voor koorzangers en individuele zangers biedt Artex de mogelijkheid de stem te ontdekken, te verbeteren en te verfraaien. De lessen zijn individueel of in klein groepsverband. Aan de orde komen onder andere: ademhaling, houding, klankvorming en uitspraak. Het repertoire dat je leert zingen is heel breed, maar altijd toegespitst op jouw eigen mogelijkheden en voorkeur. Klassiek zangles is mogelijk vanaf ongeveer 13 jaar. Rond die tijd zijn de stembanden volgroeid en kunt je naar hartelust zingen.

Toelating van leerlingen tussen de 13 en 17 jaar geschiedt door middel van een stemtest.

Voor wie
De lessen zijn bestemd voor leerlingen van circa 10 jaar en ouder. Als je je aanmeldt word je snel opgeroepen voor een stemadvies. Dit advies kan inhouden dat je direct geplaatst wordt, maar kan ook betekenen dat je als voorbereiding op deze lessen eerst wordt verwezen naar één van de cursussen Stemvorming (voor jongeren en volwassenen) of Musical. Sommige leerlingen zijn nog te jong: de stem moet dan eerst wat verder groeien.

Samenspel
Je docent zal je al snel stimuleren samen met anderen muziek te maken. Bij Artex vind je daar veel mogelijkheden voor op allerlei niveaus: in vaste orkesten, bands of ensembles, of in samenspelprojecten die tijdens een lesjaar worden georganiseerd.

Een compleet overzicht van de muzieklestarieven vind je hier.

Lesdagen: maandag en dinsdag

Details
Type cursus:
Jaarcursus
Instromen is het hele jaar door mogelijk. Het resterende lesgeld wordt berekend o.b.v. het aantal nog te volgen lessen.
Lesdag:
Start in overleg
Tijd:
in overleg
Aantal en duur:
38 lesweken
Prijs:
Vanaf € 50,- per maand (10 maanden)

Docent(en): Claudia Reij

Direct aanmelden!

  Aanhef

  GEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
  Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

  Adres zelfde als cursist

  BETALINGSMACHTIGING
  Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om lesgelden van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Nadat je de bevestigings e-mail hebt ontvangen, dien je deze te ondertekenen en op te sturen of langs te brengen. Wij zullen pas afschrijven als de cursus definitief doorgaat. Wij zullen dan eventuele gezinskortingen e.d. van de incasso aftrekken. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

  Het bedrag mag in 1 x worden afgeschrevenIk wil in termijnen betalen (alleen mogelijk bij een cursusbedrag hoger dan € 150,-)

  SOLIDARITEITSFONDS
  Wil je een bijdrage leveren aan het Solidariteitsfonds? Dit fonds is bedoeld om het aanbod van Artex toegankelijk te maken en te houden voor Texelaars die (tijdelijk) te weinig geld hebben. Het fonds maakt het mogelijk dat ook zij in staat worden gesteld om lessen te volgen.

  Ja, ik wil graag 2% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Ja, ik wil graag 5% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Nee, ik wil niets bijdragen.

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
  Wij houden je via mail op de hoogte van roosterwijzigingen, vakantieplanningen en afwezigheid van docenten. Daarnaast brengen we je via onze maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte van nieuw cursusaanbod, concerten, evenementen en acties. Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.
  Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.

  Nadat het formulier bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

  KIES EEN LESVORM

  Heb je eerder les gehad?JaNee

  Alle leerlingen van Artex (ook al begin je net) kunnen deelnemen aan een orkest, ensemble of koor. Leuk en leerzaam! Vind je het leuk als we je hierover informeren? JaNee

  Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.