Cursusaanbod

Start in
overleg

Muziekles | Klarinet

Muziekles | Klarinet

De klarinet is een prachtig instrument om te bespelen. Je kunt er de mooiste klanken uit toveren. Heb je altijd al klarinet willen spelen? Of heb je interesse en wil je eerst ontdekken of de klarinet bij jou past? In beide gevallen zit je goed bij ons. Door een probeerles kun je kennismaken met zowel het instrument als de docent. Wanneer je al zeker weet dat je klarinet wilt leren spelen, dan vind je hier jouw klarinetles op maat.

Je weet vast al dat de klarinet toegepast wordt in vele muziekstijlen: klassieke muziek, lichte muziek, jazz, popmuziek, Klezmer en meer! Welke stijl je ook wilt leren spelen, bij ons is het mogelijk.

Wellicht overbodig om te melden dat iedereen bij ons een instrument kan leren spelen. Toch benadrukken we graag dat wij geen grenzen stellen aan leeftijd of niveau. Of je nu al eerder klarinetles hebt gehad of nog moet beginnen. Of je nu al op heel jonge leeftijd staat te trappelen om klarinet te spelen of dat je pas op wat latere leeftijd de klarinet hebt ontdekt. Wij maken geen onderscheid, onze docenten zijn ervaren.

Een compleet overzicht van de muzieklestarieven vind je hier.


Details
Type cursus:
Jaarcursus
Instromen is het hele jaar door mogelijk. Het resterende lesgeld wordt berekend o.b.v. het aantal nog te volgen lessen.
Lesdag:
Start in overleg
Tijd:
in overleg
Aantal en duur:
38 lessen
Prijs:
Vanaf € 47,60 per maand (10 maanden)

Docent(en): Ellen Verburgt

Direct aanmelden!

  Aanhef

  GEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
  Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

  Adres zelfde als cursist

  BETALINGSMACHTIGING
  Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om lesgelden van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Nadat je de bevestigings e-mail hebt ontvangen, dien je deze te ondertekenen en op te sturen of langs te brengen. Wij zullen pas afschrijven als de cursus definitief doorgaat. Wij zullen dan eventuele gezinskortingen e.d. van de incasso aftrekken. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

  Het bedrag mag in 1 x worden afgeschrevenIk wil in termijnen betalen (alleen mogelijk bij een cursusbedrag hoger dan € 150,-)

  SOLIDARITEITSFONDS
  Wil je een bijdrage leveren aan het Solidariteitsfonds? Dit fonds is bedoeld om het aanbod van Artex toegankelijk te maken en te houden voor Texelaars die (tijdelijk) te weinig geld hebben. Het fonds maakt het mogelijk dat ook zij in staat worden gesteld om lessen te volgen.

  Ja, ik wil graag 2% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Ja, ik wil graag 5% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Nee, ik wil niets bijdragen.

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
  Wij houden je via mail op de hoogte van roosterwijzigingen, vakantieplanningen en afwezigheid van docenten. Daarnaast brengen we je via onze maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte van nieuw cursusaanbod, concerten, evenementen en acties. Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.
  Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.

  Nadat het formulier bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

  KIES EEN LESVORM

  Heb je eerder les gehad?JaNee

  Alle leerlingen van Artex (ook al begin je net) kunnen deelnemen aan een orkest, ensemble of koor. Leuk en leerzaam! Vind je het leuk als we je hierover informeren? JaNee

  Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.