Cursusaanbod

Start in
overleg

Muziekles | HaFaBra-opleiding

Muziekles | HaFaBra-opleiding

Speel mee in een fanfare en krijg met korting muziekles op bugel, cornet, trompet, bariton, saxofoon of slagwerk!

Als je aspirant-lid bent van de fanfareverenigingen DEK, Excelsior of KTF kun je deelnemen aan de opleiding HaFaBra (Harmonie, Fanfare, Brassband). Het gaat om instrumenten als bugel, cornet, trompet, bariton, saxofoon en slagwerk. De opleiding bestaat uit instrumentale les, samenspelles en studiebegeleiding door contactleden uit de fanfares. Speciaal voor deze leerlingen is een opleidingsorkest opgericht, ‘The Groovers’, waarin leerlingen voorbereid worden op het spelen in een blaasorkest. In dit orkest spelen naast HaFaBra-leerlingen ook andere leerlingen en opleidingsbegeleiders uit de fanfares. Voor de HaFaBra-opleiding geldt een gereduceerd tarief.

Lesdag, tijd en docent zijn afhankelijk van het instrument dat je speelt.

Een compleet overzicht van de muzieklestarieven vind je hier.


Details
Type cursus:
Jaarcursus
Instromen is het hele jaar door mogelijk. Het resterende lesgeld wordt berekend o.b.v. het aantal nog te volgen lessen.
Lesdag:
Start in overleg
Tijd:
in overleg
Aantal en duur:
34 weken + 4 weken samenspel
Prijs:
t/m 20 jaar groepsles: vanaf € 41,60 per maand (10 maanden)
t/m 20 jaar privéles: € 46,80 per maand (10 maanden)
vanaf 21 jaar privéles: € 72,50 per maand (10 maanden)
Theorieles HaFaBra Jeugd € 82,-
Theorieles HaFaBra volwassenen € 99,-
Examengeld € 10,-
Direct aanmelden!

  Aanhef


  Heb je eerder les gehad? JaNee

  GEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
  Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

  Adres zelfde als cursist

  BETALINGSMACHTIGING
  Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om lesgelden van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Nadat je de bevestigings e-mail hebt ontvangen, dien je deze te ondertekenen en op te sturen of langs te brengen. Wij zullen pas afschrijven als de cursus definitief doorgaat. Wij zullen dan eventuele gezinskortingen e.d. van de incasso aftrekken. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

  Het bedrag mag in 1 x worden afgeschrevenIk wil in termijnen betalen (alleen mogelijk bij een cursusbedrag hoger dan € 150,-)

  SOLIDARITEITSFONDS
  Wil je een bijdrage leveren aan het Solidariteitsfonds? Dit fonds is bedoeld om het aanbod van Artex toegankelijk te maken en te houden voor Texelaars die (tijdelijk) te weinig geld hebben. Het fonds maakt het mogelijk dat ook zij in staat worden gesteld om lessen te volgen.

  Ja, ik wil graag 2% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Ja, ik wil graag 5% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Nee, ik wil niets bijdragen.

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
  Wij houden je via mail op de hoogte van roosterwijzigingen, vakantieplanningen en afwezigheid van docenten. Daarnaast brengen we je via onze maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte van nieuw cursusaanbod, concerten, evenementen en acties. Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.
  Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.

  Nadat het formulier bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

  Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.