Cursusaanbod

Start in
overleg

Muziekles | Keyboard

Muziekles | Keyboard

Keyboard is een verzamelnaam voor een aantal elektronische toetsinstrumenten zoals het keyboard en de synthesizer. Daarnaast heb je ook akoestische instrumenten zoals de piano en de accordeon. Hiervoor heb je geen elektriciteit nodig om te spelen.

Op een keyboard zitten heel veel verschillende geluiden: geluiden van akoestische instrumenten (piano, viool, trompet, bas drums etc.) en elektronische geluiden die je soms wel eens hoort in films. Verder zitten er heel veel automatische begeleidingen op die je in allerlei stijlen kunt gebruiken.

Tijdens de lessen maak je je de noodzakelijke basisvaardigheden eigen: het lezen van noten en akkoordsymbolen, speeltechniek, improvisatie en de bediening van het instrument. Er wordt gelet op de gelijkwaardige ontwikkeling van rechter- en linkerhand. Tijdens de lessen wordt ook aandacht besteed aan samenspel. Het speelmateriaal komt veelal uit de lichte muziek: van evergreens tot tophits, al naar gelang de voorkeur van de leerling.

Voor wie
Vanaf 8 jaar kun je beginnen met keyboardles.

Aanschaf
Een eenvoudig keyboard is te koop vanaf € 200,-. Het instrument dient te beschikken over 61 toetsen (5 octaven) van normaal formaat (dus geen kleine toetsen). Er zijn bij Artex geen huurinstrumenten beschikbaar.

Samenspel
Je docent zal je al snel stimuleren samen met anderen muziek te maken. Bij Artex vind je daar veel mogelijkheden voor op allerlei niveaus: in vaste orkesten, bands of ensembles, of in samenspelprojecten die tijdens een lesjaar worden georganiseerd.

De exacte lesdag en -tijd worden in overleg met jou en de docent bepaald.

Een compleet overzicht van de muzieklestarieven vind je hier.


Details
Type cursus:
Jaarcursus
Instromen is het hele jaar door mogelijk. Het resterende lesgeld wordt berekend o.b.v. het aantal nog te volgen lessen.
Lesdag:
Start in overleg
Tijd:
in overleg
Aantal en duur:
38 lesweken, waarvan 2-4 weken samenspel
Prijs:
Vanaf € 47,60 per maand (10 maanden)

Docent(en): Martine van Ham

Direct aanmelden!

  Aanhef

  GEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
  Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

  Adres zelfde als cursist

  BETALINGSMACHTIGING
  Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om lesgelden van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Nadat je de bevestigings e-mail hebt ontvangen, dien je deze te ondertekenen en op te sturen of langs te brengen. Wij zullen pas afschrijven als de cursus definitief doorgaat. Wij zullen dan eventuele gezinskortingen e.d. van de incasso aftrekken. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

  Het bedrag mag in 1 x worden afgeschrevenIk wil in termijnen betalen (alleen mogelijk bij een cursusbedrag hoger dan € 150,-)

  SOLIDARITEITSFONDS
  Wil je een bijdrage leveren aan het Solidariteitsfonds? Dit fonds is bedoeld om het aanbod van Artex toegankelijk te maken en te houden voor Texelaars die (tijdelijk) te weinig geld hebben. Het fonds maakt het mogelijk dat ook zij in staat worden gesteld om lessen te volgen.

  Ja, ik wil graag 2% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Ja, ik wil graag 5% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Nee, ik wil niets bijdragen.

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
  Wij houden je via mail op de hoogte van roosterwijzigingen, vakantieplanningen en afwezigheid van docenten. Daarnaast brengen we je via onze maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte van nieuw cursusaanbod, concerten, evenementen en acties. Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.
  Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.

  Nadat het formulier bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

  KIES EEN LESVORM

  Heb je eerder les gehad?JaNee

  Alle leerlingen van Artex (ook al begin je net) kunnen deelnemen aan een orkest, ensemble of koor. Leuk en leerzaam! Vind je het leuk als we je hierover informeren? JaNee

  Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.