Cursusaanbod

vr8nov

Iers Festival 2024: workshop samenspel voor gevorderden door Johannes Schiefner

Iers Festival 2024: workshop samenspel voor gevorderden door Johannes Schiefner

Johannes is een vooraanstaand uilleann piper in Duitsland en speelt ook nyckelharpa. Met zijn actieve muzikantschap, o.a. in de Bretonse en Zweedse muziek, speelt hij in het duo ‘Kullens Fyr’ en ‘SkALD’. Binnen de Ierse scene is hij bekend geworden in de groepen ‘Limerick Junction’ en ‘WHISHT!’. Naast uilleann pipes speelt hij nyckelharpa en is hij een geboren bandleider die een groep muzikaal tot ongekende hoogtes laat stijgen!

In deze samenspelworkshop ligt de focus op muziek maken vanuit een groep/band-context. Deze workshop is bedoeld voor gevorderde spelers, dus muzikanten die de weg weten op hun instrument, en uitgedaagd willen worden op het gebied van harmonisatie, ritmiek, tegenmelodie, voicings en rol/plek. Met de mogelijkheden van de diverse instrumenten gaat Johannes aan de slag met gevorderde c.q handige spelers.

Er komt een grote variëteit aan melodieën uit de Keltische streken aan bod zoals Ierland, Schotland en Bretagne. De gebruikte ritmische patronen en grooves zullen het repertoire van de speler verrijken; teamspirit en het (muzikaal) samenbrengen van de groep is het doel!

Johannes geeft tijdens Iers Festival 2024 een weekend-workshop in 4 dagdelen:

vrijdag 8 november van 19.30 tot 21.30 uur
zaterdag 9 november van 9.30 tot 12.00 uur en van 14.30 tot 16.30 uur
zondag 12 november van 10.00 tot 12.30 uur
Op zondagmiddag zetten we tussen 13.30 en 14.00 uur de muzikale puntjes op de i om ten slotte van 14.30 tot 16.00 uur het geleerde te presenteren aan alle deelnemers.


Details
Type cursus:
Workshop
Datum:
vrijdag 8 november 2024
Aantal en duur:
Weekend-workshop in 4 dagdelen in het weekend van 8-10 november 2024
Prijs:
€ 190,- voor volwassenen | Tot 18 jaar € 110,-
Direct aanmelden!

  Aanhef

  INSTRUMENT EN NIVEAU

  MAALTIJDEN

  Ik eet zaterdagmiddag mee (€ 20,- bij Paal 9, incl. bus naar het strand)Ik eet zaterdagavond mee (€ 25,- bij Stay Okay)Ik eet zondagmiddag mee (€ 15,- bij Stay Okay)

  TARIEF

  € 190,- voor volwassenen€ 110,- tot 18 jaar
  Volwassenen die een jaarcursus bij Artex volgen, krijgen 25% korting op de workshopprijs.

  GEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
  Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

  Adres zelfde als cursist

  BETALINGSMACHTIGING
  Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om het bedrag van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

  Nadat het formulier bij ons is binnengekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
  Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.

  Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.
  Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.
  Foto's die tijdens het festival door Artex van mij gemaakt worden, mogen gepubliceerd worden.