Cursusaanbod

vr8nov

Iers Festival 2024: workshop fluit/whistle door Brendan Mulholland

Iers Festival 2024: workshop fluit/whistle door Brendan Mulholland

Brendan is al diverse keren op Texel geweest om les te geven aan fluitisten en whistlespelers. Een geweldige betrokken en bevlogen docent en geweldige fluitist. Brendan komt uit de County Antrim en wordt beschouwd als een van de beste traditionele Ierse fluitspelers van nu. Een veelgevraagd muzikant in Ierland, ook voor studio-opnames, en internationaal voor workshops en concerten met onder andere Mary Dillon, Gráinne Holland, Micky McCluskey en Brid Harper. Hij is fulltime fluitist en geeft ook veel online les.

Brendan werkt volgens zijn filosofie van de 3 T’s: toon, timing en techniek. Om daarmee aan de slag te gaan heeft hij diverse oefeningen in petto, met als doel werken aan embouchure, gebruik van keel en tong, zacht/hard spelen, cuts, taps, crans, trills, slides, vibrato en gebruik van kleppen. 

Dit in combinatie met zijn prachtige spel op de fluit, zijn begeesterde manier van lesgeven, betrokken bij elke cursist, onvermoeibaar en enthousiast: een reden om hem weer over te laten komen!

Brendan geeft tijdens Iers Festival 2024 een weekend-workshop in 4 dagdelen:

vrijdag 8 november van 19.30 tot 21.30 uur
zaterdag 9 november van 9.30 tot 12.00 uur en van 14.30 tot 16.30 uur
zondag 12 november van 10.00 tot 12.30 uur
Op zondagmiddag zetten we tussen 13.30 en 14.00 uur de muzikale puntjes op de i om ten slotte van 14.30 tot 16.00 uur het geleerde te presenteren aan alle deelnemers.

De tunes die hij wil aanleren kan hij van tevoren opsturen.


Details
Type cursus:
Workshop
Datum:
vrijdag 8 november 2024
Aantal en duur:
Weekend-workshop in 4 dagdelen in het weekend van 8-10 november 2024
Prijs:
€ 190,- voor volwassenen | Tot 18 jaar € 110,-
Direct aanmelden!

  Aanhef

  INSTRUMENT EN NIVEAU

  MAALTIJDEN

  Ik eet zaterdagmiddag mee (€ 20,- bij Paal 9, incl. bus naar het strand)Ik eet zaterdagavond mee (€ 25,- bij Stay Okay)Ik eet zondagmiddag mee (€ 15,- bij Stay Okay)

  TARIEF

  € 190,- voor volwassenen€ 110,- tot 18 jaar
  Volwassenen die een jaarcursus bij Artex volgen, krijgen 25% korting op de workshopprijs.

  GEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
  Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

  Adres zelfde als cursist

  BETALINGSMACHTIGING
  Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om het bedrag van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

  Nadat het formulier bij ons is binnengekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
  Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.

  Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.
  Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.
  Foto's die tijdens het festival door Artex van mij gemaakt worden, mogen gepubliceerd worden.