Cursusaanbod

wo31aug

Artex Kamerkoor

Artex Kamerkoor

Het Artex Kamerkoor is het klassieke koor van Artex. In de wekelijkse repetitie wordt er onder leiding van docente Ellen Verburgt aan repertoire voor het jaarlijkse concert gewerkt maar ook aan stemvorming en muzikale kennis.

Naast het concert treedt het koor ook op bij verschillende gelegenheden zoals bijvoorbeeld in Vesperdiensten. Het koor bestaat uit zo’n 30 leden en zingt 4-stemmig tot 8-stemmig. Het repertoire is klassiek van alle tijden met verrassende uitstapjes.

Het Artex Kamerkoor werkt op dit moment aan een Nederlands programma: Neerlands Tonen. Muziek van Nederlandse componisten, een groot aantal uit de beroemde familie Andriessen, Hendrik, Jurriaan en Louis. Stukken voor koor a-capella, romantische stukken uit de 20e eeuw op prachtige teksten.

Het Kamerkoor heeft nog ruimte voor nieuwe leden. Kom gerust een keer langs; we repeteren elke woensdag om 18.30 uur. Kun je zingen? Zing dan mee!


Details
Type cursus:
Jaarcursus
Orkest/Ensemble/Koor
Datum:
woensdag 31 augustus 2022
Tijd:
19.00 uur
Aantal en duur:
38 lesweken, 1,5 uur les per week
Prijs:
€ 24,- per maand (10 maanden)

Docent(en): Ellen Verburgt

Direct aanmelden!

  Aanhef

  GEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
  Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

  Adres zelfde als cursist

  BETALINGSMACHTIGING
  Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om lesgelden van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Nadat je de bevestigings e-mail hebt ontvangen, dien je deze te ondertekenen en op te sturen of langs te brengen. Wij zullen pas afschrijven als de cursus definitief doorgaat. Wij zullen dan eventuele gezinskortingen e.d. van de incasso aftrekken. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

  Het bedrag mag in 1 x worden afgeschrevenIk wil in termijnen betalen (alleen mogelijk bij een cursusbedrag hoger dan € 150,-)

  SOLIDARITEITSFONDS
  Wil je een bijdrage leveren aan het Solidariteitsfonds? Dit fonds is bedoeld om het aanbod van Artex toegankelijk te maken en te houden voor Texelaars die (tijdelijk) te weinig geld hebben. Het fonds maakt het mogelijk dat ook zij in staat worden gesteld om lessen te volgen.

  Ja, ik wil graag 2% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Ja, ik wil graag 5% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Nee, ik wil niets bijdragen.

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
  Wij houden je via mail op de hoogte van roosterwijzigingen, vakantieplanningen en afwezigheid van docenten. Daarnaast brengen we je via onze maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte van nieuw cursusaanbod, concerten, evenementen en acties. Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.
  Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.

  Nadat het formulier bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

  Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.