Cursusaanbod

vr8nov

Iers Festival 2024: workshop DADGAD gitaar door Auke Hofstra

Iers Festival 2024: workshop DADGAD gitaar door Auke Hofstra

Auke Hofstra draait al een tijdje mee in de Ierse traditionele muziek. Vele zomers bracht hij door in Clare bij Sonja O’Brien, eerst als leerling en later als docent. Eindeloze sessies in Ierland, in Nederland en België maakten het spelen in DADGAD- stemming net zo vanzelfsprekend als standaard-stemming. Sterker nog: als het om begeleiden van tunes en songs aankomt is het spelen in DADGAD voor hem zelfs voor de hand liggender. Auke is tevens host van diverse sessies in o.a. Alkmaar en Haarlem.

Zijn workshop zal voornamelijk gaan over het op gehoor begeleiden van muziek in DADGAD en het verschil tussen simpel en sophisticated begeleiden, keuze van akkoorden, timing, ritmiek en slagtechnieken, en evt. begeleiden van songs.

Het is handig als je een beetje TAB kunt lezen. Neem een stemapparaatje mee (vooral als je toch tussentijds in standaard stemming wilt spelen) en natuurlijk een goed functionerende capo.

Auke geeft tijdens Iers Festival 2024 een weekend-workshop in 4 dagdelen:

vrijdag 8 november van 19.30 tot 21.30 uur
zaterdag 9 november van 9.30 tot 12.00 uur en van 14.30 tot 16.30 uur
zondag 12 november van 10.00 tot 12.30 uur
Op zondagmiddag zetten we tussen 13.30 en 14.00 uur de muzikale puntjes op de i om ten slotte van 14.30 tot 16.00 uur het geleerde te presenteren aan alle deelnemers.


Details
Type cursus:
Workshop
Datum:
vrijdag 8 november 2024
Aantal en duur:
Weekend-workshop in 4 dagdelen in het weekend van 8-10 november 2024
Prijs:
€ 190,- voor volwassenen | Tot 18 jaar € 110,-
Direct aanmelden!

  Aanhef

  INSTRUMENT EN NIVEAU

  MAALTIJDEN

  Ik eet zaterdagmiddag mee (€ 20,- bij Paal 9, incl. bus naar het strand)Ik eet zaterdagavond mee (€ 25,- bij Stay Okay)Ik eet zondagmiddag mee (€ 15,- bij Stay Okay)

  TARIEF

  € 190,- voor volwassenen€ 110,- tot 18 jaar
  Volwassenen die een jaarcursus bij Artex volgen, krijgen 25% korting op de workshopprijs.

  GEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
  Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

  Adres zelfde als cursist

  BETALINGSMACHTIGING
  Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om het bedrag van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

  Nadat het formulier bij ons is binnengekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
  Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.

  Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.
  Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.
  Foto's die tijdens het festival door Artex van mij gemaakt worden, mogen gepubliceerd worden.