Cursusaanbod

Iedere
woensdag

Dans kleuters: Algemene Dansante Vorming (ADV)

Dans kleuters: Algemene Dansante Vorming (ADV)

Algemene Dansante Vorming (ADV) is een voorbereidende en algemene leerlijn voor kleuters (zowel jongens als meisjes) van groep 1 en 2 van de basisschool.

Op een speelse en fantasierijke manier worden de leerlingen ingeleid in de wereld van de dans. Er wordt spelenderwijs en consequent gewerkt aan de ontwikkeling van hun natuurlijke maat- en ritmegevoel door middel van improvisatie en eenvoudige oefeningen. Naast de motorische ontwikkeling wordt ook de expressiviteit en muzikaliteit ontwikkeld en gestimuleerd en leren de kinderen vrij te bewegen.

We werken aan de hand van thema’s zoals dieren, herfst, vakantie, tegenstellingen (groot/klein) et cetera. Op deze manier sluit de cursus aan bij de belevingswereld en de fysieke ontdekkingstocht van de kleuter.

Leerlingen die al een jaarcursus dans volgen bij Artex krijgen op de 2e danscursus 20% en op de 3e danscursus 50% korting.


Details
Type cursus:
Jaarcursus
Instromen is het hele jaar door mogelijk. Het resterende lesgeld wordt berekend o.b.v. het aantal nog te volgen lessen.
Lesdag:
Iedere woensdag
Tijd:
van 13.15 tot 14.00 uur
Aantal en duur:
38 lesweken, 45 minuten les per week
Prijs:
€ 21,60 per maand (10 maanden)

Docent(en): Yasmijn Gijzenij

Direct aanmelden!

  Aanhef

  GEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
  Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

  Adres zelfde als cursist

  BETALINGSMACHTIGING
  Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om lesgelden van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Nadat je de bevestigings e-mail hebt ontvangen, dien je deze te ondertekenen en op te sturen of langs te brengen. Wij zullen pas afschrijven als de cursus definitief doorgaat. Wij zullen dan eventuele gezinskortingen e.d. van de incasso aftrekken. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

  Het bedrag mag in 1 x worden afgeschrevenIk wil in termijnen betalen (alleen mogelijk bij een cursusbedrag hoger dan € 150,-)

  SOLIDARITEITSFONDS
  Wil je een bijdrage leveren aan het Solidariteitsfonds? Dit fonds is bedoeld om het aanbod van Artex toegankelijk te maken en te houden voor Texelaars die (tijdelijk) te weinig geld hebben. Het fonds maakt het mogelijk dat ook zij in staat worden gesteld om lessen te volgen.

  Ja, ik wil graag 2% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Ja, ik wil graag 5% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Nee, ik wil niets bijdragen.

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
  Wij houden je via mail op de hoogte van roosterwijzigingen, vakantieplanningen en afwezigheid van docenten. Daarnaast brengen we je via onze maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte van nieuw cursusaanbod, concerten, evenementen en acties. Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.

  Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.

  Nadat het formulier bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

  Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.

  Foto's die tijdens lessen, uitvoeringen of activiteiten door Artex van mij gemaakt worden, mogen gepubliceerd worden.