Cursusaanbod

za16dec

Christmas Carols instuderen én uitvoeren op één dag

Christmas Carols instuderen én uitvoeren op één dag

Engelse Christmas Carols instuderen én uitvoeren op één dag: het is al een echte Artex traditie geworden!

Onder leiding van de doorgewinterde dirigent Ellen Verburgt worden op zaterdag 16 december diverse Engelse Christmas Carols ingestudeerd. Sfeervolle bekende, maar ook prachtige onbekende Carols, van 1- tot 4-stemmig. Een muzikale dag met aandacht voor zangtechniek, geschikt voor elk niveau. De ingestudeerde liederen worden op dezelfde dag gepresenteerd tijdens een sfeervol concertje in de Maartenskerk in Oosterend (tijdens de Kerstmarkt in Oosterend).

Het programma start ’s ochtends om 10.15 uur bij Artex. Tussen de middag kunnen deelnemers optioneel een lunch bijboeken. Het afsluitende optreden vindt om 16.00 uur plaats.


Details
Type cursus:
Korte cursus
Workshop
Datum:
zaterdag 16 december 2023
Tijd:
10.15 uur
Prijs:
€ 30,-

Docent(en): Ellen Verburgt

Direct aanmelden!

  Aanhef

  Ik wil deelnemen aan de lunch à € 15,-

  GEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
  Dit is degene die de lesgelden betaalt.

  Adres zelfde als cursist

  BETALINGSMACHTIGING
  Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om lesgelden van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Nadat je de bevestigings e-mail hebt ontvangen, dien je deze te ondertekenen en op te sturen of langs te brengen. Wij zullen pas afschrijven als de cursus definitief doorgaat. Wij zullen dan eventuele gezinskortingen e.d. van de incasso aftrekken. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

  Het bedrag mag in 1 x worden afgeschrevenIk wil in termijnen betalen (alleen mogelijk bij een cursusbedrag hoger dan € 150,-)

  SOLIDARITEITSFONDS
  Wil je een bijdrage leveren aan het Solidariteitsfonds? Dit fonds is bedoeld om het aanbod van Artex toegankelijk te maken en te houden voor Texelaars die (tijdelijk) te weinig geld hebben. Het fonds maakt het mogelijk dat ook zij in staat worden gesteld om lessen te volgen.

  Ja, ik wil graag 2% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Ja, ik wil graag 5% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Nee, ik wil niets bijdragen.

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
  Wij houden je via mail op de hoogte van roosterwijzigingen, vakantieplanningen en afwezigheid van docenten. Daarnaast brengen we je via onze maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte van nieuw cursusaanbod, concerten, evenementen en acties. Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.
  Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.

  Nadat het formulier bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

  Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.