Cursusaanbod

do14sep

Zumba/Salsa Fit – donderdag

Zumba/Salsa Fit – donderdag

Zumba/Salsa Fit combineert de meest effectieve dans- en fitnessoefeningen met exotische ritmes van Latijns-Amerikaanse muzieksoorten zoals salsa, merengue, cumbia, samba, reggaeton en hiphop.

Het Zumba/Salsa Fit-principe van elke dans is snel herkenbaar, eenvoudig te volgen en de docent danst alles mee. Dit maakt Zumba/Salsa Fit zeer geschikt voor beginnende dansers. Ook voor ervaren dansers is Zumba/Salsa Fit een uur feest!

De choreografieën die gedanst worden tijdens de les zijn even afwisselend als de muziek, met natuurlijk ook de bekende zomerhits van de radio. De opzwepende muziek en de leuke bewegingen zorgen ervoor dat je niet eens door hebt dat je bezig bent met een geweldige training en calorieën verbrandt!

We geven deze lessen op woensdag en donderdag.

Leerlingen die al een jaarcursus dans volgen bij Artex krijgen op de 2e danscursus 20% en op de 3e danscursus 50% korting.


Details
Type cursus:
Jaarcursus
Instromen is het hele jaar door mogelijk. Het resterende lesgeld wordt berekend o.b.v. het aantal nog te volgen lessen.
Lesdag:
donderdag 14 september 2023
Tijd:
18.45 uur
Aantal en duur:
38 lesweken, 60 minuten les per week
Prijs:
€ 283,50

Docent(en): Denise Barhorst

Direct aanmelden!

  Aanhef

  GEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
  Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

  Adres zelfde als cursist

  BETALINGSMACHTIGING
  Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om lesgelden van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Nadat je de bevestigings e-mail hebt ontvangen, dien je deze te ondertekenen en op te sturen of langs te brengen. Wij zullen pas afschrijven als de cursus definitief doorgaat. Wij zullen dan eventuele gezinskortingen e.d. van de incasso aftrekken. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

  Het bedrag mag in 1 x worden afgeschrevenIk wil in termijnen betalen (alleen mogelijk bij een cursusbedrag hoger dan € 150,-)

  SOLIDARITEITSFONDS
  Wil je een bijdrage leveren aan het Solidariteitsfonds? Dit fonds is bedoeld om het aanbod van Artex toegankelijk te maken en te houden voor Texelaars die (tijdelijk) te weinig geld hebben. Het fonds maakt het mogelijk dat ook zij in staat worden gesteld om lessen te volgen.

  Ja, ik wil graag 2% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Ja, ik wil graag 5% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Nee, ik wil niets bijdragen.

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
  Wij houden je via mail op de hoogte van roosterwijzigingen, vakantieplanningen en afwezigheid van docenten. Daarnaast brengen we je via onze maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte van nieuw cursusaanbod, concerten, evenementen en acties. Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.

  Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.

  Nadat het formulier bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

  Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.

  Foto's die tijdens lessen, uitvoeringen of activiteiten door Artex van mij gemaakt worden, mogen gepubliceerd worden.