Cursusaanbod

wo29jan

Schrijfcursus: De puzzel van mijn leven

Schrijfcursus: De puzzel van mijn leven

Korte schrijfcursus voor mensen die (bijna) met pensioen gaan.

Voor als je je afvraagt: Wie ben ik? Welk puzzelstukje ben ik? Hoe pas ik in de puzzel van mijn leven, mijn omgeving, de wereld? Toen, nu en straks?

Via lichtvoetige, laagdrempelige opdrachten haal je (werk-)verhalen naar boven. Je schrijft jezelf tevoorschijn, in korte verhalen, anekdotes en eenvoudige poëzie. Iedereen kan het, er is geen goed of fout. Dit samen doen, in een veilige setting, geeft inspiratie en verbinding. Op deze manier schrijvend (over-)zie je meer van de puzzel die je/het leven is en hoe jij hierin past. De schrijfoefeningen leveren zin, verdiepte zelfkennis, richting voor de toekomst en verse verhalen op.

Femke Kegel is schrijfdocent en verhalenverteller en schrijft haar hele leven al verhalen, observaties, lijstjes, brieven en belevenissen. Sinds haar opleiding aan het Centrum voor Biografiek geeft ze regelmatig lessen autobiografisch schrijven.


Details
Type cursus:
Korte cursus
Datum:
woensdag 29 januari 2025
Tijd:
van 10.00 tot 12.00 uur
Aantal en duur:
6 lessen van 2 uur
Prijs:
€ 136,50

Docent(en): Femke Kegel

Direct aanmelden!

  Aanhef

  GEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
  Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

  Adres zelfde als cursist

  BETALINGSMACHTIGING
  Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om lesgelden van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Nadat je de bevestigings e-mail hebt ontvangen, dien je deze te ondertekenen en op te sturen of langs te brengen. Wij zullen pas afschrijven als de cursus definitief doorgaat. Wij zullen dan eventuele gezinskortingen e.d. van de incasso aftrekken. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

  Het bedrag mag in 1 x worden afgeschrevenIk wil in termijnen betalen (alleen mogelijk bij een cursusbedrag hoger dan € 150,-)

  SOLIDARITEITSFONDS
  Wil je een bijdrage leveren aan het Solidariteitsfonds? Dit fonds is bedoeld om het aanbod van Artex toegankelijk te maken en te houden voor Texelaars die (tijdelijk) te weinig geld hebben. Het fonds maakt het mogelijk dat ook zij in staat worden gesteld om lessen te volgen.

  Ja, ik wil graag 2% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Ja, ik wil graag 5% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Nee, ik wil niets bijdragen.

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
  Wij houden je via mail op de hoogte van roosterwijzigingen, vakantieplanningen en afwezigheid van docenten. Daarnaast brengen we je via onze maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte van nieuw cursusaanbod, concerten, evenementen en acties. Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.

  Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.

  Nadat het formulier bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

  Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.

  Foto's die tijdens lessen, uitvoeringen of activiteiten door Artex van mij gemaakt worden, mogen gepubliceerd worden.