Cursusaanbod

wo4sep

Klassiek ballet – groep 8 en OSG

Klassiek ballet – groep 8 en OSG

‘Klassiek ballet is de basis van alle dansen’ is een veel voorkomende uitspraak in de danswereld. En dat is niet voor niets: wie is onderlegd in de klassieke ballettechniek leert sneller een gemakkelijker andere dansstijlen aan. Denk aan moderne dans, streetdance of hiphop.

Klassiek ballet is heel veelzijdig: sierlijke bewegingen, strak been- en voetenwerk aan de barre en virtuoze sprongen en pirouettes. Aandachtspunten tijdens de balletlessen zijn houding, muzikaliteit, dynamiek van beweging en dansgevoel.

Tijdens de balletles komen verschillende onderdelen aan bod: oefeningen aan de barre, oefeningen in het midden, verplaatsend door de zaal en er wordt gewerkt aan dansen/choreografieën uit het eigen en uit het klassieke repertoire.

Deze groep zich richt op talentontwikkeling en danstechniek. Leerlingen die erover denken een vakopleiding te gaan volgen, leren belangrijke technieken en bewegingen uit het klassiek ballet. Ook wordt er gelet op bewegingsintentie, dynamiek en uitstraling.

Er is ook een groep voor kinderen van groep 3 t/m 7.

Leerlingen die al een jaarcursus dans volgen bij Artex krijgen op de 2e danscursus 20% en op de 3e danscursus 50% korting.


Details
Type cursus:
Jaarcursus
Instromen is het hele jaar door mogelijk. Het resterende lesgeld wordt berekend o.b.v. het aantal nog te volgen lessen.
Lesdag:
woensdag 4 september 2024
Tijd:
van 17.20 tot 18.20 uur
Aantal en duur:
38 lesweken, 60 minuten les per week
Prijs:
€ 28,70 per maand (o.b.v. 10 maanden)

Docent(en): Yasmijn Gijzenij

Direct aanmelden!

  Aanhef

  GEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
  Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

  Adres zelfde als cursist

  BETALINGSMACHTIGING
  Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om lesgelden van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Nadat je de bevestigings e-mail hebt ontvangen, dien je deze te ondertekenen en op te sturen of langs te brengen. Wij zullen pas afschrijven als de cursus definitief doorgaat. Wij zullen dan eventuele gezinskortingen e.d. van de incasso aftrekken. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

  Het bedrag mag in 1 x worden afgeschrevenIk wil in termijnen betalen (alleen mogelijk bij een cursusbedrag hoger dan € 150,-)

  SOLIDARITEITSFONDS
  Wil je een bijdrage leveren aan het Solidariteitsfonds? Dit fonds is bedoeld om het aanbod van Artex toegankelijk te maken en te houden voor Texelaars die (tijdelijk) te weinig geld hebben. Het fonds maakt het mogelijk dat ook zij in staat worden gesteld om lessen te volgen.

  Ja, ik wil graag 2% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Ja, ik wil graag 5% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Nee, ik wil niets bijdragen.

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
  Wij houden je via mail op de hoogte van roosterwijzigingen, vakantieplanningen en afwezigheid van docenten. Daarnaast brengen we je via onze maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte van nieuw cursusaanbod, concerten, evenementen en acties. Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.

  Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.

  Nadat het formulier bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

  Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.

  Foto's die tijdens lessen, uitvoeringen of activiteiten door Artex van mij gemaakt worden, mogen gepubliceerd worden.