Cursusaanbod

Start in
overleg

Kennismakings- of opfriscursus muziek/zang | 10 lessen

Kennismakings- of opfriscursus muziek/zang | 10 lessen

Wil je weten of een bepaald instrument bij jou past of wil je wel eens kijken of zangles iets voor jou is? Probeer het eens uit met een kennismakingscursus van 5 of 10 individuele lessen. Ook als je vroeger een instrument hebt bespeeld of gezongen hebt en het weer wil oppakken is dit een goede manier om je kennis op te frissen.

Lesdag en -tijdstip zijn afhankelijk van het instrument dat je kiest.

Het is ook mogelijk om eerst 2 probeerlessen te nemen.

Voor sommige instrumenten is het mogelijk om een instrument te huren van Artex. Neem contact op met de administratie voor de mogelijkheden.

Een compleet overzicht van de muzieklestarieven vind je hier.


Details
Type cursus:
Korte cursus
Datum:
Start in overleg
Tijd:
in overleg
Aantal en duur:
10 lessen van 25 minuten
Prijs:
€ 165,- tot 21 jaar/ € 231,- voor 21+
Direct aanmelden!

  Aanhef


  GEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
  Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

  Adres zelfde als cursist

  BETALINGSMACHTIGING
  Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om lesgelden van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Nadat je de bevestigings e-mail hebt ontvangen, dien je deze te ondertekenen en op te sturen of langs te brengen. Wij zullen pas afschrijven als de cursus definitief doorgaat. Wij zullen dan eventuele gezinskortingen e.d. van de incasso aftrekken. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

  Het bedrag mag in 1 x worden afgeschrevenIk wil in termijnen betalen (alleen mogelijk bij een cursusbedrag hoger dan € 150,-)

  SOLIDARITEITSFONDS
  Wil je een bijdrage leveren aan het Solidariteitsfonds? Dit fonds is bedoeld om het aanbod van Artex toegankelijk te maken en te houden voor Texelaars die (tijdelijk) te weinig geld hebben. Het fonds maakt het mogelijk dat ook zij in staat worden gesteld om lessen te volgen.

  Ja, ik wil graag 2% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Ja, ik wil graag 5% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Nee, ik wil niets bijdragen.

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
  Wij houden je via mail op de hoogte van roosterwijzigingen, vakantieplanningen en afwezigheid van docenten. Daarnaast brengen we je via onze maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte van nieuw cursusaanbod, concerten, evenementen en acties. Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.
  Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.

  Nadat het formulier bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

  Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.
  Foto's die tijdens lessen, uitvoeringen of activiteiten door Artex van mij gemaakt worden, mogen gepubliceerd worden.