Cursusaanbod

za9nov

Iers Festival 2024: workshop ceili-dans door Carieke Pol

Iers Festival 2024: workshop ceili-dans door Carieke Pol

Neem je dansschoenen mee – of doe het op sokken, of blootsvoets, dat mag ook! De ceili-dansen die Carieke je aanleert zijn niet moeilijk qua voetenwerk en vooral bedoeld om gezellig te dansen. Je leert dansen op de Ierse jigs en reels, superleuk en niet te moeilijk. Deze stijl van dansen neemt een vlucht in Nederland en wordt dan vaak Celtic Folkbal genoemd. Ceili-dans is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

Carieke Pol (1970) is expert op het gebied van Schotse dans. Al sinds 1982 is ze actief bezig met Schotse Highland en later ook met Scottish Country/Ceilidh dans. In 1995 deed ze haar eerste professionele dansexamen in Schotland. Er volgden in de jaren daarna nog twee, waardoor ze de hoogst gekwalificeerde Highland Dance Teacher op het vaste land van Europa werd. Als meedansende caller brengt ze dynamiek en plezier op feesten en in de groep en komt het Schotse dansen voor iedereen tot leven. In korte tijd een grote club mensen aan het dansen krijgen op de aanstekelijke tonen van Schotse muziek is haar streven!

Carieke geeft tijdens Iers Festival 2024 twee dansworkshops:

1. Openbare workshop ceili-dans – zaterdag van 16.45 tot 17.45 uur
Voor iedereen die mee wil doen! Carieke legt de dansen uit, waarna de deelnemers ze zelf kunnen uitvoeren.
 
2. Ceili dansuur – zaterdag van 20.45 tot 21.45 uur
’s Avonds na het docentenconcert gaan de stoelen aan de kant voor een feestelijke avond met ceili-dans.
 
Deelname is gratis voor Iers cursisten. Voor niet-cursisten kost deelname € 12,50 per persoon (tot 18 jaar: € 10,-), contant te betalen aan de deur bij Artex. Naast de workshop krijg je dan toegang tot het complete avondprogramma inclusief het docentenconcert van 19.30 tot 20.30 uur en de sessies vanaf 22.00 uur.

Details
Type cursus:
Workshop
Datum:
zaterdag 9 november 2024
Prijs:
Volwassenen € 12,50 | Tot 18 jaar € 10,-
Direct aanmelden!

  Aanhef

  GEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
  Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

  Adres zelfde als cursist

  BETALINGSMACHTIGING
  Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om lesgelden van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Nadat je de bevestigings e-mail hebt ontvangen, dien je deze te ondertekenen en op te sturen of langs te brengen. Wij zullen pas afschrijven als de cursus definitief doorgaat. Wij zullen dan eventuele gezinskortingen e.d. van de incasso aftrekken. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

  Het bedrag mag in 1 x worden afgeschrevenIk wil in termijnen betalen (alleen mogelijk bij een cursusbedrag hoger dan € 150,-)

  SOLIDARITEITSFONDS
  Wil je een bijdrage leveren aan het Solidariteitsfonds? Dit fonds is bedoeld om het aanbod van Artex toegankelijk te maken en te houden voor Texelaars die (tijdelijk) te weinig geld hebben. Het fonds maakt het mogelijk dat ook zij in staat worden gesteld om lessen te volgen.

  Ja, ik wil graag 2% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Ja, ik wil graag 5% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Nee, ik wil niets bijdragen.

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
  Wij houden je via mail op de hoogte van roosterwijzigingen, vakantieplanningen en afwezigheid van docenten. Daarnaast brengen we je via onze maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte van nieuw cursusaanbod, concerten, evenementen en acties. Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.

  Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.

  Nadat het formulier bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

  Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.

  Foto's die tijdens lessen, uitvoeringen of activiteiten door Artex van mij gemaakt worden, mogen gepubliceerd worden.