Vacature: Medewerker administratie & ondersteuning III

Artex Kunstenschool Texel verzorgt sinds 1959 kunst- en cultuureducatie in de breedste zin van het woord: van muzieklessen, danslessen, theater- en beeldende kunst cursussen, workshops filosofie en schrijven. Daarnaast ondersteunen wij de cultuureducatie op alle scholen in het primair en voortgezet onderwijs op Texel. Medio nieuwjaar 2025 verhuizen we samen met de KopGroep bibliotheek, Young4Ever en Radio Texel naar het Thijssehuis, het sociaal culturele huis voor Texel in Den Burg.

Artex heeft een vacature voor een

Medewerker administratie & ondersteuning III (0,3 fte)

Kom jij werken bij de leukste school van Texel?

Voor onze administratie zoeken wij voor drie dagdelen per week een medewerker administratie & ondersteuning die accuraat en zelfstandig kan werken. Wij zoeken iemand voor inhoudelijke, secretariële en organisatorische werkzaamheden in het algemeen en voor het verzorgen van de cursus- en leerlingenadministratie in het bijzonder.

Ben je goed met taal, heb jij organisatorische talenten, financiële kennis en een relevante opleiding op (ten minste) MBO-niveau, kom dan werken bij de leukste school van Texel!

Wij bieden een informele werksfeer op een prachtig waddeneiland, flexibele werktijden in onderling overleg en een salaris conform CAO Kunsteducatie schaal 6.

Solliciteren kan door een mail met motivatie en CV vóór 1 december naar onze Hoofd Bedrijfsvoering Karin Wolse te sturen: adm@artex-texel.nl. Heb je vragen over de vacature, dan kun je ook contact met haar opnemen.

De gesprekken vinden plaats op 11 en 12 december.