Monique Jansen

Mijn naam is Monique Jansen en in het seizoen 2022-2023 zal ik op woensdag de fluitlessen bij Artex gaan verzorgen, iets wat ik met veel plezier ga doen. Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen en samen een mooi muzikaal jaar te beleven!
Ik ben opgegroeid op Texel en kreeg daar als 7-jarig meisje mijn eerste blokfluitlessen. Na een jaar ben ik overgestapt naar de dwarsfluit. Wat vond ik de klank mooi, dit was mijn instrument! Na de middelbare school heb ik gestudeerd aan de conservatoria van Alkmaar en Maastricht. Tijdens en sinds mijn afstuderen heb ik met veel plezier en energie lessen gegeven aan de verschillende muziekscholen in Noord-Holland en veel gespeeld in verschillende ensembles. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen in Heerhugowaard waar ik al jaren verbonden ben aan Cool kunst en cultuur, ik verzorg daar de fluitlessen en schoolprojecten. Daarnaast werk ik voor de Stichting muziek Opmeer, ook hier verzorg ik fluitlessen en schoolprojecten.
 
Het lesgeven geeft mij veel voldoening, want wat is er mooier dan een ander te laten ervaren hoe leuk het is om dwarsfluit te spelen?