Marleen van der Kuijl – Tromp

Marleen is geboren en getogen Texelse en afgestudeerd in Utrecht als oefentherapeut Cesar-Mensendieck. Omdat het eiland bleef trekken heeft zij haar praktijk in Groningen verwisseld voor een praktijk op Texel: Oefentherapie Texel. Houding en beweging past écht bij haar. Ze heeft zich verder gespecialiseerd tot sportoefentherapeute. Naast het individueel begeleiden van lichamelijke klachten is het geven van moderne groeplessen namelijk ook een van haar passies. Ondertussen geeft ze bij Artex mannenpilates en Cesar Fit.

Om verder te specialiseren heeft Marleen cursussen voor YinYoga en Perfect Pilates gevolgd. Met haar achtergrond als houdingstherapeut kan zij de cursussen goed begeleiden. Voor de muziek- en dansleerlingen is het óók een toegevoegde waarde dat zij voor de juiste lichaamshouding, stabiliteit, ontspanning en souplesse kan zorgen.

Samen met haar man en kinderen is ze regelmatig op het water te vinden in een zeilboot of catamaran. Daarnaast heeft ze jarenlang bij Artex gedanst en kan ze haar creativiteit naast de groepslessen ook kwijt in klussen aan de zeilboot of zo nu en dan bij haar vader in de werkplaats met hout.