Marleen van der Kuijl – Tromp

Marleen is geboren en getogen Texelse en sinds 10 jaar oefentherapeut Cesar-Mensendieck. Op Texel runt zij haar praktijk ‘Oefentherapie Texel’. Houding en beweging past écht bij haar. Ze heeft zich verder gespecialiseerd op het gebied van bekken en bekkenbodem. Naast het individueel begeleiden van lichamelijke klachten is het geven van moderne groepslessen ook een van haar passies. Bij Artex geeft Marleen les in Perfect Pilates, Pilates voor Mannen en Cesar Fit.

Om zich verder te specialiseren heeft Marleen cursussen voor YinYoga en Perfect Pilates gevolgd. Met haar achtergrond als houdingstherapeut kan zij de cursussen goed begeleiden. Voor de muziek- en dansleerlingen is het ook een toegevoegde waarde dat zij voor de juiste lichaamshouding, stabiliteit, ademhaling, ontspanning en souplesse kan zorgen.

Samen met haar man en kinderen is ze regelmatig op of bij het water te vinden in een zeilboot of op het strand. Daarnaast heeft ze jarenlang bij Artex gedanst en kan ze haar creativiteit naast de groepslessen ook kwijt in klussen aan de zeilboot of creatief bezig zijn.