Cursusaanbod

vr10nov

Vliers Festival 2023: workshop Keltische zang door Annemarie de Bie

Vliers Festival 2023: workshop Keltische zang door Annemarie de Bie

Zingen is gezond! Vooral samen zingen, schijnt letterlijk het immuunsysteem te versterken. Dus we gaan proberen om zo ontspannen mogelijk bezig te zijn. Leer een verhaal te vertellen met je stem, individuele tips om je zang te verbeteren, maar kom vooral ontdekken dat zingen heel persoonlijk is en dat de kwaliteit van je uitvoering ligt in je inzet, de gevoelswaarde en natuurlijk een beetje oefening.

We gaan samen aan de slag met drie prachtige nummers in twee of drie talen. Waar we maar tijd voor hebben. We werken vanaf het begin aan een leuke presentatie, maar neem vooral ook je eigen vragen en wensen mee en je zult merken dat je niet alleen bent in wat je wilt weten!

Annemarie de Bie (1979) is de zangeres, fluitiste en bodhránspeelster van de band Fling. Al meer dan 15 jaar geeft ze workshops voor (Vl)Iers op Texel. Dat doet ze met heel veel plezier en wat haar betreft nog heel lang!

Annemarie geeft tijdens Vliers Festival 2023 een weekend-workshop in 4 dagdelen:

vrijdag 10 november van 19.30 tot 21.30 uur
zaterdag 11 november van 9.30 tot 12.00 uur en van 14.30 tot 16.30 uur
zondag 12 november van 10.00 tot 12.30 uur
Op zondagmiddag zetten we tussen 13.30 en 14.30 uur de muzikale puntjes op de i om ten slotte van 15.00 tot 16.00 uur het geleerde te presenteren aan alle deelnemers.


Details
Type cursus:
Workshop
Datum:
vrijdag 10 november 2023
Aantal en duur:
Weekend-workshop in 4 dagdelen in het weekend van 10-12 november 2023
Prijs:
€ 180,- voor volwassenen | Tot 18 jaar € 100,-
Direct aanmelden!

  Aanhef

  INSTRUMENT EN NIVEAU

  MAALTIJDEN

  Ik eet zaterdagmiddag mee (€ 20,- bij Paal 9, incl. bus naar het strand)Ik eet zaterdagavond mee (€ 25,- bij Hotel Den Burg)Ik eet zondagmiddag mee (€ 15,- bij Hotel Den Burg)

  TARIEF

  € 180,- voor volwassenen€ 100,- tot 18 jaar
  Volwassenen die een jaarcursus bij Artex volgen, krijgen 25% korting op de workshopprijs.

  GEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
  Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

  Adres zelfde als cursist

  BETALINGSMACHTIGING
  Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om het bedrag van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

  Nadat het formulier bij ons is binnengekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
  Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.

  Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.
  Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.
  Foto's die tijdens het festival door Artex van mij gemaakt worden, mogen gepubliceerd worden.