Cursusaanbod

vr10nov

Vliers Festival 2023: workshop DADGAD gitaar door Jeroen Knapen

Vliers Festival 2023: workshop DADGAD gitaar door Jeroen Knapen

Gitarist Jeroen Knapen is ondertussen al lang geen onbekende voor (Vl)Iers op Texel waar hij al regelmatig te gast was. Hij draait al meer dan 15 jaar mee in de Vlaamse folkscene in diverse bands en projecten waaronder Brisk, The Chai Connection, Duo met Wouter Vandenabeele, Lies & Jeroen en ga zo maar door. Ook heeft hij meer dan 10 jaar ervaring in het geven van folkgitaarlessen in academies en tijdens workshopweekends.

De workshop folkgitaar is geschikt voor gevorderde gitaristen met voldoende speelervaring. Tijdens deze stage stemmen we onze gitaar uitsluitend in DADGAD, de folkstemming bij uitstek. Aan de hand van Vlaamse, Ierse en andere Europese folkmelodieën werken we onder andere aan plectrumtechniek, begeleidingspatronen, interessante akkoordgrepen en -verbindingen, versieringen in melodiespel en nog zoveel meer. Er wordt deels gewerkt op het gehoor en deels met partituren met tablatuur.

Jeroen geeft tijdens Vliers Festival 2023 een weekend-workshop in 4 dagdelen:

vrijdag 10 november van 19.30 tot 21.30 uur
zaterdag 11 november van 9.30 tot 12.00 uur en van 14.30 tot 16.30 uur
zondag 12 november van 10.00 tot 12.30 uur
Op zondagmiddag zetten we tussen 13.30 en 14.30 uur de muzikale puntjes op de i om ten slotte van 15.00 tot 16.00 uur het geleerde te presenteren aan alle deelnemers.


Details
Type cursus:
Workshop
Datum:
vrijdag 10 november 2023
Aantal en duur:
Weekend-workshop in 4 dagdelen in het weekend van 10-12 november 2023
Prijs:
€ 180,- voor volwassenen | Tot 18 jaar € 100,-
Direct aanmelden!

  Aanhef

  INSTRUMENT EN NIVEAU

  MAALTIJDEN

  Ik eet zaterdagmiddag mee (€ 20,- bij Paal 9, incl. bus naar het strand)Ik eet zaterdagavond mee (€ 25,- bij Hotel Den Burg)Ik eet zondagmiddag mee (€ 15,- bij Hotel Den Burg)

  TARIEF

  € 180,- voor volwassenen€ 100,- tot 18 jaar
  Volwassenen die een jaarcursus bij Artex volgen, krijgen 25% korting op de workshopprijs.

  GEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
  Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

  Adres zelfde als cursist

  BETALINGSMACHTIGING
  Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om het bedrag van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

  Nadat het formulier bij ons is binnengekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
  Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.

  Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.
  Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.
  Foto's die tijdens het festival door Artex van mij gemaakt worden, mogen gepubliceerd worden.