Cursusaanbod

wo4okt

Schrijven aan je levensboek

Schrijven aan je levensboek

“Je kunt er een boek over schrijven.” Heb jij ook een rugzak vol ervaringen en belevenissen? Van hoe je was, wie je werd, wat je bent geworden? Heb je zin om ze nu eens op papier te vangen, die verhalen uit je leven? Misschien is deze cursus de uitgelezen kans om ermee te beginnen.

Via laagdrempelige schrijfoefeningen schrijf je in deze cursus authentieke verhalen over je leven die je kunt bundelen of als start kunt gebruiken voor jouw levensboek.

Al schrijvend diep je herinneringen op waarvan je niet meer wist dat je ze had. Wat je schrijft zet je aan het denken, bevestigt of helpt je om een volgende stap te zetten. Het geeft zin en betekenis, orde en overzicht.

Het schrijven in een groep geeft focus. De ervaring leert dat het een meerwaarde heeft om samen te schrijven. Daarnaast is er de mogelijkheid om, als je dat wilt, wat je geschreven hebt te delen.

Alles wat uit je pen komt is goed, het gaat immers om jouw eigen verhaal. Iedereen kan dus meedoen, schrijfervaring is niet nodig.

Femke Kegel is schrijfdocent en verhalenverteller en schrijft haar leven lang al verhalen, observaties, lijstjes, brieven, belevenissen. Sinds haar opleiding aan het centrum voor biografiek geeft ze regelmatig schrijfworkshops en schrijfcursussen.

 


Details
Type cursus:
Korte cursus
Datum:
woensdag 4 oktober 2023
Tijd:
van 19.00 tot 21.00 uur
Aantal en duur:
6 lessen van 2 uur
Prijs:
€ 130,-

Docent(en): Femke Kegel

Direct aanmelden!

  Aanhef

  GEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
  Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

  Adres zelfde als cursist

  BETALINGSMACHTIGING
  Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om lesgelden van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Nadat je de bevestigings e-mail hebt ontvangen, dien je deze te ondertekenen en op te sturen of langs te brengen. Wij zullen pas afschrijven als de cursus definitief doorgaat. Wij zullen dan eventuele gezinskortingen e.d. van de incasso aftrekken. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

  Het bedrag mag in 1 x worden afgeschrevenIk wil in termijnen betalen (alleen mogelijk bij een cursusbedrag hoger dan € 150,-)

  SOLIDARITEITSFONDS
  Wil je een bijdrage leveren aan het Solidariteitsfonds? Dit fonds is bedoeld om het aanbod van Artex toegankelijk te maken en te houden voor Texelaars die (tijdelijk) te weinig geld hebben. Het fonds maakt het mogelijk dat ook zij in staat worden gesteld om lessen te volgen.

  Ja, ik wil graag 2% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Ja, ik wil graag 5% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Nee, ik wil niets bijdragen.

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
  Wij houden je via mail op de hoogte van roosterwijzigingen, vakantieplanningen en afwezigheid van docenten. Daarnaast brengen we je via onze maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte van nieuw cursusaanbod, concerten, evenementen en acties. Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.

  Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.

  Nadat het formulier bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

  Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.

  Foto's die tijdens lessen, uitvoeringen of activiteiten door Artex van mij gemaakt worden, mogen gepubliceerd worden.