Cursusaanbod

wo31jan

Schrijven aan je levensboek

Schrijven aan je levensboek

Je hebt verhalen en herinneringen genoeg. Maar hoe krijg je ze op papier? Waar moet je beginnen?

Met deze korte cursus kom je in de creatieve schrijfstroom. Je maakt verbinding met je eigen herinneringen, gevoelens en veerkracht. Je schrijft persoonlijke verhalen die we in vertrouwen en met respect delen. Je krijgt opdrachten die je zelf niet had bedacht en je wordt geïnspireerd door hoe de anderen in de groep het aanpakken. Je gaat naar huis met een setje verse verhalen die je kunt toevoegen aan je levensboek.

Iedereen kan meedoen, schrijfervaring is niet nodig.

Deed je eerder mee en smaakt het naar meer? In deze reeks krijg je nieuwe opdrachten, onderwerpen en invalshoeken.

Dus, stof die vergeten verhalen af en zet ze op papier!

Femke Kegel is schrijfdocent en verhalenverteller en schrijft haar leven lang al verhalen, observaties, lijstjes, brieven, belevenissen. Sinds haar opleiding aan het centrum voor biografiek geeft ze regelmatig schrijfworkshops en schrijfcursussen.

 


Details
Type cursus:
Korte cursus
Datum:
woensdag 31 januari 2024
Tijd:
van 19.00 tot 21.00 uur
Aantal en duur:
6 lessen van 2 uur
Prijs:
€ 130,-

Docent(en): Femke Kegel

Direct aanmelden!

  Aanhef

  GEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
  Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

  Adres zelfde als cursist

  BETALINGSMACHTIGING
  Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om lesgelden van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Nadat je de bevestigings e-mail hebt ontvangen, dien je deze te ondertekenen en op te sturen of langs te brengen. Wij zullen pas afschrijven als de cursus definitief doorgaat. Wij zullen dan eventuele gezinskortingen e.d. van de incasso aftrekken. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

  Het bedrag mag in 1 x worden afgeschrevenIk wil in termijnen betalen (alleen mogelijk bij een cursusbedrag hoger dan € 150,-)

  SOLIDARITEITSFONDS
  Wil je een bijdrage leveren aan het Solidariteitsfonds? Dit fonds is bedoeld om het aanbod van Artex toegankelijk te maken en te houden voor Texelaars die (tijdelijk) te weinig geld hebben. Het fonds maakt het mogelijk dat ook zij in staat worden gesteld om lessen te volgen.

  Ja, ik wil graag 2% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Ja, ik wil graag 5% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Nee, ik wil niets bijdragen.

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
  Wij houden je via mail op de hoogte van roosterwijzigingen, vakantieplanningen en afwezigheid van docenten. Daarnaast brengen we je via onze maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte van nieuw cursusaanbod, concerten, evenementen en acties. Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.

  Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.

  Nadat het formulier bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

  Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.

  Foto's die tijdens lessen, uitvoeringen of activiteiten door Artex van mij gemaakt worden, mogen gepubliceerd worden.