Cursusaanbod

za3jun

Orkestenuitwisseling Fortissimo en AJunSo

Orkestenuitwisseling Fortissimo en AJunSo

Fortissimo en AJunSo ontmoeten elkaar weer! Tijdens de uitwisselingen spelen we symfonische muziek en zijn er feestelijke en gezellige uitwisselingsactiviteiten en concerten op locatie.

In het weekend van 3 en 4 juni komen de AJunSo muzikanten naar Texel om samen te spelen met Fortissimo. We starten die ochtend met een gezamenlijke repetitie en geven ’s middags om 15.00 uur een knallend concert in Het Glazen Paleis. Aansluitend gaan we gezellig eten en is er een bonte avond met spelletjes in en om het scoutinggebouw, waar de AJunSo leden overnachten. Op zondagochtend geven we opnieuw een concert, nu in het Maartenhuis. We sluiten het weekend af met een bezoekje aan het strand. 
 
In het weekend van 17 en 18 juni reist het Fortissimo orkest af naar Amsterdam. Het weekend wordt afgesloten met een feestelijk Vaderdagconcert in het Noorderpark. Het exacte programma voor dit weekend wordt binnenkort bekendgemaakt.
 
We houden de kosten zo laag mogelijk. Het gaat erom de kinderen een unieke orkestervaring te geven. De uitwisseling op Texel kost € 40,-, voor de uitwisseling naar Amsterdam betaal je alleen de kosten van het openbaar vervoer.
 
Aanmelden kan via onderstaand formulier!

Details
Type cursus:
Korte cursus
Workshop
Optreden
Orkest/Ensemble/Koor
Datum:
zaterdag 3 juni 2023
Prijs:
€ 40,-
Direct aanmelden!

  Gegevens deelnemende leerling

  Aanhef

  Waar schrijf je je voor in?
  Ik doe mee op TexelIk ga mee naar Amsterdam

  Instrument

  Hoeveel jaar ervaring?

  Heb je dieetwensen of een allergie?

  Ik als ouder kan helpen...

  Op Texel:
  Zaterdag 3 juni met het vervoeren van instrumenten/muzikanten. Noem ook het type auto/aantal personen dat erin past.

  Zondag 4 juni met het vervoeren van instrumenten/muzikanten. Noem ook het type auto/aantal personen dat erin past.

  Met het begeleiden van de kinderen op de verschillende locaties op zaterdag.

  Met de catering door het bereiden of meenemen van iets voor het avondeten.

  Met het programma van zondag 4 juni.

  In Amsterdam:
  Ik kom 18 juni luisteren naar het concert en heb nog plek in de auto voor andere kinderen.

  We houden de kosten zo laag mogelijk. Het gaat erom de kinderen een unieke orkestervaring te geven. De uitwisseling op Texel kost 40 euro, voor de uitwisseling naar Amsterdam betaal je alleen de kosten van het openbaar vervoer.

  GEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
  Dit is degene die de kosten betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

  Adres zelfde als cursist

  BETALINGSMACHTIGING
  Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om lesgelden van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Nadat je de bevestigings e-mail hebt ontvangen, dien je deze te ondertekenen en op te sturen of langs te brengen. Wij zullen pas afschrijven als de cursus definitief doorgaat. Wij zullen dan eventuele gezinskortingen e.d. van de incasso aftrekken. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

  Het bedrag mag in 1 x worden afgeschrevenIk wil in termijnen betalen (alleen mogelijk bij een cursusbedrag hoger dan € 150,-)

  SOLIDARITEITSFONDS
  Wil je een bijdrage leveren aan het Solidariteitsfonds? Dit fonds is bedoeld om het aanbod van Artex toegankelijk te maken en te houden voor Texelaars die (tijdelijk) te weinig geld hebben. Het fonds maakt het mogelijk dat ook zij in staat worden gesteld om lessen te volgen.

  Ja, ik wil graag 2% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Ja, ik wil graag 5% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Nee, ik wil niets bijdragen.

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
  Wij houden je via mail op de hoogte van roosterwijzigingen, vakantieplanningen en afwezigheid van docenten. Daarnaast brengen we je via onze maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte van nieuw cursusaanbod, concerten, evenementen en acties. Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.
  Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.

  Nadat het formulier bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

  Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.