Cursusaanbod

wo25jan

Leef je uit op de fluit!

Leef je uit op de fluit!

Voor iedereen die de dwarsfluit wel eens wil uitproberen, hebben we nu een leuke kennismakingscursus bestaande uit 5 lessen: Leef je uit op de fluit!

De meeste blaasinstrumenten zet je recht voor of in je mond om erop te kunnen spelen. De dwarsfluit niet, die bespeel je… dwars! De klank ontstaat door op de scherpe rand van het mondgat te blazen. Bij een blokfluit gaat dat vanzelf, maar bij een dwarsfluit moet je de lucht zelf sturen met je lippen. De kleppen sluiten de toongaten: hoe meer kleppen dicht, hoe langer de buis. En door harder of zachter te blazen kun je ook hogere of lagere tonen spelen. De dwarsfluit is geschikt voor allerlei soorten muziek: barok, klassiek, volksmuziek en moderne muziek zoals pop, blues en jazz.

Wil je weten of de dwarsfluit iets voor jou is, probeer het dan eens uit met deze kennismakingscursus. Ook als je vroeger dwarsfluit hebt bespeeld en het weer wil oppakken is dit een goede manier om je kennis op te frissen!


Details
Type cursus:
Korte cursus
Datum:
woensdag 25 januari 2023
Tijd:
Kinderen: 14.30 uur | Volwassenen: vanaf 18.30 uur (in overleg)
Aantal en duur:
Kinderen: 5 lessen van 30 minuten | Volwassenen: 5 lessen van 40 minuten
Prijs:
Kinderen: € 75,- | Volwassenen: € 125,-

Docent(en): Monique Jansen

Direct aanmelden!

  Aanhef

  GEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
  Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

  Adres zelfde als cursist

  BETALINGSMACHTIGING
  Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om lesgelden van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Nadat je de bevestigings e-mail hebt ontvangen, dien je deze te ondertekenen en op te sturen of langs te brengen. Wij zullen pas afschrijven als de cursus definitief doorgaat. Wij zullen dan eventuele gezinskortingen e.d. van de incasso aftrekken. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

  Het bedrag mag in 1 x worden afgeschrevenIk wil in termijnen betalen (alleen mogelijk bij een cursusbedrag hoger dan € 150,-)

  SOLIDARITEITSFONDS
  Wil je een bijdrage leveren aan het Solidariteitsfonds? Dit fonds is bedoeld om het aanbod van Artex toegankelijk te maken en te houden voor Texelaars die (tijdelijk) te weinig geld hebben. Het fonds maakt het mogelijk dat ook zij in staat worden gesteld om lessen te volgen.

  Ja, ik wil graag 2% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Ja, ik wil graag 5% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Nee, ik wil niets bijdragen.

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
  Wij houden je via mail op de hoogte van roosterwijzigingen, vakantieplanningen en afwezigheid van docenten. Daarnaast brengen we je via onze maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte van nieuw cursusaanbod, concerten, evenementen en acties. Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.

  Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.

  Nadat het formulier bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

  Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.

  Foto's die tijdens lessen, uitvoeringen of activiteiten door Artex van mij gemaakt worden, mogen gepubliceerd worden.