Cursus
Muziek

Spail!

Deze cursusgroep, die voortspruit uit een wel zeer gezellige groep volwassen deelnemers die samen met het Visserskoor van Oudeschild naar een optreden tijdens Pre-Sail toe werkte, gaat door met muziekmaken!

De naam ‘Spail’ is geïnspireerd op de naam Speel op Sail, maar we gaan nu verder, en breder: ditmaal gaan we kiezen uit een breder repertoire afkomstig uit diverse tijdperken en stijlen. Barok, klassiek, folk, pop, blues, klezmer, balkan, evergreens, oude en nieuwe zeemansliedjes, maar ook nieuwe en dansbare muziek uit allerlei windstreken. Want, het leven op zee maar ook het samen muziekmaken is van alle tijden én internationaal.

Omdat we de muziek in een modern jasje steken zijn - naast zang - alle instrumenten welkom: fluit, blokfluit, accordeon/trekzak, gitaar, basgitaar, klarinet, saxofoon, trompet en klein koper, harp, viool, cello, keyboard/piano en percussie. Er zou zich in de bepaalde sessies/repetities zomaar een doedelzak kunnen aansluiten om de groep af en toe wat kracht bij te zetten, of weer een koortje van een aantal zangers!

Docent: Loes Bakker

Details

  • Korte cursus
  • Datum: dinsdag 13 maart 2018
    Tijd: 19:30 uur
    Inschrijven
  • Duur/Aantal: 10 lessen van 45-60 minuten
  • Prijzen:
    • € 98,-